Täysi-ikäisen biopankkisuostumus ja kielto


Biopankkilain mukaan näytteiden tallettamisessa biopankkiin tarvitaan näytteenantajan kirjallinen suostumus.

Voit tehdä suostumuksen tai kiellon joko täyttämällä sähköisen biopankkisuostumuksen tai tulostamalla kaavakkeen ja palauttamalla postitse.

Sinulla on oikeus rajoittaa suostumustasi. Mikäli et halua antaa suostumustasi siinä laajuudessa kuin sitä nyt pyydetään, ota yhteys biopankkiin. Teknisistä syistä saattaa olla mahdollista, että suostumuksen rajoitusta ei pystytä käsittelemään, jolloin rajoitus käsitellään kieltona.

Sinulla on oikeus peruuttaa jo antamasi suostumus milloin tahansa syytä ilmoittamatta. Tee peruutus täyttämällä kieltokaavake.

HUOM! Tällä sivulla biopankkisuostumuksen ja kiellon voi tehdä ainoastaan täysi-ikäinen.

Suostumus sairaalasta


Saatat saada tiedotteen ja suostumuskaavakkeen postissa, jos sinut kutsutaan kirjeellä toimenpiteeseen. Tällöin voit ottaa täytetyn suostumuskaavakkeen mukaasi sairaalaan tullessasi ja palauttaa sen sinut vastaanottavalle hoitajalle.

Sähköinen biopankkisuostumus


Täytä biopankkisuostumus klikkaamalla alla olevaa nappia, täyttämällä tiedot ja allekirjoittamalla suostumus pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.

Tulostettava biopankkisuostumus


Lataa ensin biopankkiselvitys ja suostumus. Luettuasi ja hyväksyttyäsi sen lataa, tulosta ja täytä Auria Biopankin suostumuskaavake. Palauta täytetty ja allekirjoitettu suostumus osoitteeseen Auria Biopankki, PL 52, 20521 Turku.

Sähköinen biopankkikielto


Täytä biopankkikielto klikkaamalla alla olevaa linkkiä, täyttämällä tiedot ja allekirjoittamalla kielto pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.

Tulostettava biopankkikielto ja suostumuksen peruuttaminen


Jos et halua, että näytteitäsi käytetään Auria Biopankissa biopankkitutkimukseen, avaa alla olevasta linkistä kieltokaavake, täytä se ja lähetä se kaavakkeessa osoitteeseen Auria Biopankki, PL 52, 20521 Turku.

Voit myös peruuttaa suostumuksen milloin vain syytä ilmoittamatta. Peruuttaminen tehdään kirjallisesti tältä sivulta löytyvällä biopankin kieltokaavakkeella. Peruutuksesta tehdään merkintä biopankin suostumusrekisteriin, ja peruutuksen vastaanottamisen jälkeen biopankki ei luovuta näytettä enää tutkimuksiin.

OTA YHTEYTTÄ

AURIA BIOPANKKI

Kiinamyllynkatu 10, 20520 Turku

PL 52, 20521 Turku

050 578 0815

info(at)auria.fi

etunimi.sukunimi(at)auria.fi

Voit jättää viestisi lomakkeella.