BIOPANKKIEN VERKOSTO ON KANSALLINEN VAHVUUS

Biopankkien verkosto on kansallinen vahvuus


Auria Biopankki toimii tiiviissä yhteistyössä muiden suomalaisten ja eurooppalaisten biopankkien kanssa BBMRI-verkostossa.


Paikallisesti Auria Biopankki toimii läheisessä yhteistyössä Turun yliopiston ja Turun yliopistollisen sekä Porin ja Vaasan keskussairaalan kanssa.

Kansallisesti Auria Biopankki on verkostoitunut muiden biopankkien kanssa.

Suomalaiset biopankit muodostavat yhdessä BBMRI.fi-verkoston, jonka tehtävänä on suomalaisten biopankkien ja näytteitä keräävien tutkimushankkeiden yhteistyön edistäminen, toteuttaminen ja linkittäminen eurooppalaiseen biopankkiverkostoon.

BBMRI on myös biopankkitoimijoiden, rahoittajien, viranomaisten ja kansalaisten välinen yhteistyö- ja keskustelufoorumi. Kansalaisille suunnattua materiaalia on tarjolla osoitteessa www.biopankki.fi.

Kansainvälisesti Auria Biopankki toimii osana eurooppalaisten biopankkien BBMRI (Biobanking and Biomolecular Resources Research Infrastructure) -verkostoa. Sen kautta Suomi tekee kansainvälistä yhteistyötä muiden maiden biopankkien kanssa ja vahvistaa asemaansa merkittävänä lääketieteellisen tutkimuksen maana.OTA YHTEYTTÄ

AURIA BIOPANKKI

Kiinamyllynkatu 10, 20520 Turku

PL 52, 20521 Turku

050 578 0815

info(at)auria.fi

etunimi.sukunimi(at)auria.fi

Voit jättää viestisi lomakkeella.